Hvem er vi

Med mere end 15 års erfaring inden for tømrer og snedker faget, er du sikret et godt håndværk

Vi rådgiver og inspirerer gerne vedrørende valg af materialer og kortlægger muligheder for løsninger til hele projektet. Hos os sætter vi en ære i godt håndværk.

Hvorfor vælge os

Kvalitet

Vi er kvalitetsbevidste og bruger altid kun kvalitetsmaterialer, vi kan stå inde for. Vi sætter en ære i at benytte håndværksmæssige korrekte løsninger og har øje for detaljer og finish.

Priser

Vi er beviste om kundens penge og vælger derfor økonomiske, fornuftige og holdbare løsninger.

Tilfredshed

Vi samler på tilfredse kunder. Derfor er kommunikation og valg af løsninger, en vigtig faktor i byggefasen. Vi tilbyder vores hjælp, allerede i opstartsfasen så vi finder den helt rigtige løsning

Vores fordele

Som et veletableret firma har vi gode kontakter og relationer til vores leverandører og samarbejdspartnere og kan herigennem garantere hurtige leverancer af materialer så vores kunder ikke oplever uheldige ventetider i deres projekter. Med en forholdsvis stor medarbejderstab af dygtige tømrer og snedkere kan vi påtage os store såvel små projekter og vi garanterer, at vores fagfolk altid er opdateret med nyeste viden inden for faget. Vores domicil er indrettet med special maskiner og værktøj, så vi så vidt muligt ikke er afhængige af eksterne virksomheder til udførsel af special-arbejdsopgaver.